Kategoriarkiv: Press

Podd-intervju om att attrahera pengar från affärsänglar

I maj var jag uppe på en entreprenörskonferens i Umeå. Då träffade jag min gamla vän Gustaf Oscarsson, som passade på att intervjua mig till sin podd ”Business Hacks”. Intervjun publicerades i augusti, men jag har missat att skriva om det tills nu. Podden är del av Driva Eget, som är ett onlinemagasin för entreprenörer och företagare och innehåller massvis med matnyttig information för dig som är entreprenör eller i startgroparna att dra igång ett bolag.

Vi hade en skön pratstund om vad jag letar efter som affärsängel, samt att vi försökte få fram lite tips att tänka på när du som entreprenör ska få en investering från affärsänglar.

Lyssna i spelaren nedan eller lyssna på Driva-eget.se.

Photago blev totalvinnare i Venture Cup Syd!

photagovinnareYeah!! Photago blev totalvinnare i Venture Cup Syd igår under prisutdelningen som var i Eslövs Medborgarhus. Jag har tidigare vunnit Venture Cup Syd och det kändes overkligt att få stå där igen. Denna gången med ett bolag som är närmare mina specialkunskaper. Denna gången stod jag dessutom på scen tillsammans med min sambo och blivande fru – vilket kändes extra roligt!

När vi vann så lovade jag även publiken att få gift-codes för att gratis få ännu större album. De gift-codes som lades ut tog snabbt slut så därför tänkte jag ge er chansen igen. Här nedan är några gift-codes som ni kan använda. Varje kod kan bara användas en gång. När du använder koden kommer det läggas till ytterligare 1 gb utrymme i det albumet.

  • W8T01488
  • W8T01355
  • X1L02828
  • W8T01649
  • X1L02672

Tack juryn för att ni tror på oss, vi ses igen på Sverigefinalen 13/6! Nu är det full gas som gäller! =)

Läs mer:
Malmöbaserad fototjänst vann (Sydsvenskan)
Vinnarpar satsar på 1 miljon (Sydsvenskan)