Etikettarkiv: 1a_april

Bästa 1:a aprilskämtet någonsin!

Igår var det årets högtid – 1:a april! För Busring.se är det årets viktigaste dag och gårdagen slog vi (som väntat) rekord! =)

Men vad som också var väldigt kul var att jag samma kväll skulle ha ungefär 40 personer på fest i vår lägenhet. Under några dagar hade vi (på riktigt) haft problem med vårt avlopp. Utan att behöva gå in på detaljer så var det direkt olämpligt att använda toaletten. Jag och min sambo hade diskuterat hur vi skulle göra om vi inte lyckades lösa problemet – allt från ställa in festen helt, eller flytta den till ett annat ställe. Men på fredagsmorgonen lyckades vi få dit en rörmokare, som lyckades lösa problemet åt oss – puh!

Men varför sluta här?
Vi hade berättat för flera av våra vänner om problemet och när jag ramlade in på kontoret så där härligt avslappnad över att fått löst problemet tänkte jag att man skulle kunna spela ett spratt till våra gäster. Så jag skickade ut följande till samtliga gäster:

Tjena alla glada vänner!
Ikväll smäller det och det är äntligen dags för fest! =)
Som några av er säkert känner till, så har vi haft lite avloppsproblem i vår lägenhet.
Rörmokaren var på besök i morse och kunde inte lösa problemet, vilket gör att vi inte kommer kunna använda toaletten förrän på måndag.
Så att om alla kan vara så snälla och gå på toa innan ni kommer ikväll, så kommer det underlätta.
Jag kommer åka ut på Biltema och köpa en sådan här som kommer placeras på terassen:
http://www.biltema.se/sv/Bat/VVS/Toalett/Portabel-kemtoalett/
Men den har en begränsad kapacitet och kommer snabbt att fyllas om alla ska använda den.
Men vi kommer ändå bara vara i lägenheten i max 5 timmar innan vi drar till Båten, så det ska säker ordna sig!
Ha det bra allihopa så ses vi ikväll!! =)

Jag har aldrig varit med om att så många människor har använt så lite toalettpapper – endast en rulle på en hel kväll för 40 personer! Det var uppenbarligen väldigt många som gick på toa innan de kom! =)