Etikettarkiv: läkemedel

Snabboteket

Snabboteket logotype

Har du någon gång gått runt på stan och haft huvudvärk? Men hemma ligger ett 20 pack huvudvärkstabletter. Skulle det då vara ok för dig om du kunde köpa ett 2 pack huvudvärkstabletter i närmsta butik för att lösa dina akuta åkommor?

Det är just detta problemet som Snabboteket kommer att lösa. Vi packar om receptfria läkemedel och apoteksprodukter som löser akuta åkommor för en on-the-go lösning.

För läkemedelsbolagen innebär detta att deras produkter kommer ut i fler försäljningskanaler och fler display ytor för deras varumärke. För försäljningskanalerna kan de erbjuda sina kunder en lösning på sina akuta åkommor som kostar under 20 kr, tar liten plats i butiken och ger butiken en hög marginal.

Om du är ett företag som har en produkt som kan passa i Snabbotekets koncept eller äger en försäljningskanal och är intresserade att ta in ett mini-apotek i era butiker, hör då av er till Snabboteket.

Vill du köpa ett Apotek?

Jag har fått insikt att det fortfarande finns ett 50-tal apotek som Apoteket AB säljer ut. Kravet för att få köpa är att du är en enskild entreprenör som vill driva 1 eller ett fåtal Apotek. Det var tydligen så det var bestämt – allt skulle tydligen inte kunna köpas upp av stora kedjor.

Vad jag förstått, så är det en utmärkt rörelse att starta med. Du har möjlighet att köpa en färdigt företag som idag tjänar pengar och priset du får betala baseras på årsvinsten. Dessutom finns det bra belåningsmöjligheter i denna typ av affärer.

Skriv ett e-mail till mig om du är intresserad så hjälper jag till att koppla ihop dig med rätt personer.