Kategoriarkiv: Media

Intervjuad i Rikatillsammans podden

Jag hade förmånen att bli intervjuad i Rikatillsammans-podden där vi pratar om affärsängelinvesteringar. Jag brukar sällan ställa upp i sådana här tillfällen och den oväntade effekten av att vara med, är att jag börjar reflektera över vad det är som jag egentligen gör. Många gånger är det enkelt att fortsätta i samma spår som man alltid gjort, utan självkritik över vart man är på väg. Insikten jag fick är att jag troligtvis kommer fortsätta som affärsängel livet ut.
Vi refererar till en artikel i podden. Här kan du läsa den vetenskapliga artikeln: Änglar i Skåne – en lönsam affär
Jag hade en trevlig stund tillsammans med Jan och Caroline. Hoppas att du kan få en trevlig stund genom att lyssna på den.

Om du inte vill lyssna på hela avsnittet (59 minuter långt), så kan du läsa en sammanfattning på Rikatillsammans.se.

1 timmes intervju med mig av Ehsan

Jag blev intervjuad av Ehsan, känd från SR, och driver podden ”Onlinefolket” hos Resultify. Jag måste erkänna att jag till en början var väldigt skeptisk till att ställa upp på en sådan här intervju. Vad ska jag prata om i 1 timme som andra skulle vilja lyssna på? Men Ehsan var väldigt duktig på att mjuka upp mig inför inspelningen och styra samtalet på ett naturligt sätt. Det blev en kul upplevelse helt enkelt! =)

Veckans Affärer uppmärksammade mitt blogginlägg

Igår blev jag uppringd av Veckans Affärer som hade uppmärksammat mitt blogginlägg Hur jag tackade nej till 700 mkr. Idag såg jag att artikeln är den mest lästa de senaste 24 timmarna.

va-mest läst

 

Under intervjun så påpekade journalisten att mitt rubriken till blogginlägget ändå var lite felaktig, då det aldrig var tal om att de skulle sälja hela bolaget. Vid försäljningen skulle man bara äga en liten del av bolaget. Jag erkände att rubriken endast var satt för att väcka uppmärksamhet. Mycket riktigt hade rubriken väckt mycket uppmärksamhet på min blogg. Det är i vanliga fall inte särskilt många läsare på den här bloggen (kan bero på att jag inte skriver särskilt ofta). Blogginlägget i fråga är det mest delade och lästa blogginlägget någonsin på den här bloggen. Peaken den 5:e februari gör att det ser ut som att här inte är en endaste läsare i vanliga fall. Rubriken funkade för mig och uppenbart var det något som även väckte uppmärksamhet hos Veckans Affärer läsare.

feb statistik

Läs artikeln hos Veckans Affärer: ”Hur jag tackade nej till en chans på 700 mkr