Veckans Affärer uppmärksammade mitt blogginlägg

Igår blev jag uppringd av Veckans Affärer som hade uppmärksammat mitt blogginlägg Hur jag tackade nej till 700 mkr. Idag såg jag att artikeln är den mest lästa de senaste 24 timmarna.

va-mest läst

 

Under intervjun så påpekade journalisten att mitt rubriken till blogginlägget ändå var lite felaktig, då det aldrig var tal om att de skulle sälja hela bolaget. Vid försäljningen skulle man bara äga en liten del av bolaget. Jag erkände att rubriken endast var satt för att väcka uppmärksamhet. Mycket riktigt hade rubriken väckt mycket uppmärksamhet på min blogg. Det är i vanliga fall inte särskilt många läsare på den här bloggen (kan bero på att jag inte skriver särskilt ofta). Blogginlägget i fråga är det mest delade och lästa blogginlägget någonsin på den här bloggen. Peaken den 5:e februari gör att det ser ut som att här inte är en endaste läsare i vanliga fall. Rubriken funkade för mig och uppenbart var det något som även väckte uppmärksamhet hos Veckans Affärer läsare.

feb statistik

Läs artikeln hos Veckans Affärer: ”Hur jag tackade nej till en chans på 700 mkr

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *