Entreprenörsgalan Syd 2014

Igår var det dags för Entreprenörsgalan Syd med Founders Alliance. Det här var nog 4:e eller 5:e Entreprenörsgalan som jag är med på i Malmö och det var den absolut bästa. Extra roligt var det så klart att min vän och kompanjon i Snabboteket, Jacob Lönroth, tog hem priset Årets Unga Entreprenör. Jag var själv nominerad för två år sedan till det priset, men lyckades uppenbarligen inte pitcha in mig lika bra som Jacob gjorde. Priset delades ut av Johan Bergenholtz – en ännu äldre vän till mig. En del av uppgiften att dela ut priset var också att ge sina bästa ”entreprenörstips”. Johans tips blev då:

”Entreprenörskap är höga berg och djupa dalar. När du är på toppen så är det fantastiskt och när du är på botten är det skit. På botten kommer du därför behöva Snabbotekets huvudvärkstablett (räcker över ett paket) och på toppen kommer du behöva fira (räcker över ett paket Snabbotekets kondomer)”

Fast den där sista biten om kondomen blev tyvärr aldrig sagd. Publiken applåderade så stort efter huvudvärkstabletten att tipset aldrig riktigt blev avslutat. Men visst hade det varit kul om det hade fortsatt? Hahahaha!

I vilket fall så upplevde jag det själv som rekord i trevlighet på årets gala. Väldigt många intressanta entreprenörer att dela erfarenheter och diskutera med.  Jag har idag skickat iväg ett antal e-mail med uppföljningar från igår på potentiella framtida affärer. Så man kan sammanfatta gårdagen som mycket lyckad.

Om du är en entreprenör och uppfyller vissa medlemskriterier (typ grundare, omsättning >5 mkr och tydliga tillväxtmål) så är du välkommen att ansöka om medlemskap. Vem vet, vi kanske ses på nästa event?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *