Mediatool – prova gratis i 30 dagar

Mediatool är ett bolag som jag varit med och startat och arbetat med under en tid. Idén föddes när Alex Högman en dag kom till mig och presenterade de problem han såg sig ha som nordisk reklamchef på Renault. Lustigt nog kände jag igen mig i många av de problemen vi hade med marknadsföringen av Busring.se – trots att marknadsföringsbudgeten för dessa två bolagen skilde sig med många, många miljoner!

Vi har träffat och presenterat Mediatool för flera storbolag den senaste tiden. Flera av dem har börjat använda Mediatool, men försäljningstakten blir väldigt långsam när man är beroende av att personer ska resa runt hela tiden. B2B försäljning är alltid kantat med följande ”sanningar”:

  • Man måste ha ett möte för att kunna sälja
  • Prislistor är inte publika. Man försöker istället krama ut så mycket pengar från varje kund som möjligt och presenterar därför olika prislistor till olika kunder
  • Man måste bygga relation innan man kan sälja

Mediatool har verkligen försökt att efterleva ”hur man borde göra”, men för att nå en ännu bredare och större spridning släppte vi i söndags idag möjligheten för nya användare att skapa konto via sajten och prova gratis i 30 dagar. Vi försöker nu sälja till storföretag lite som man säljer till konsumenter. De första dagarna har vi haft ett väldigt högt tryck på att skapa konto. Totala besöksantalet är lågt, men konverteringen till provkonto är något av den högsta konverteringen jag någonsin sett. Det ska bli väldigt spännande att se hur många av dessa provkontona som vi lyckas omvandla till betalande kunder!

Nu är det så klart dags för även dig att skapa ditt första provkonto hos Mediatool helt gratis!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *