Snabboteket vinnare i Venture Cup!

Snabboteket vinner Venture CupIgår var det dags för prisutdelning i Venture Cup Syd. Med Snabboteket så hade vi skickat in 4 sidor affärsidé, som vi påbörjade skriva 1,5 timme innan deadline. Uppenbarligen gjorde vi något rätt, för vi hamnade bland de 21 nominerade och till fick till slut bli en av de 10 företag som kom upp på scen och mottog 10 000 kr och ett fint diplom. Min pappa frågade mig idag vilka andra företag som vann, men jag hade ingen aning – jag hade fullt upp med att fira inombords så jag lyssnade inte på de andra!

Vikten av att fira
Jag älskar att fira. När vi lämnade scenen gick vi direkt ut till baren och beställde en flaska Champagne. Det finns väldigt mycket forskning som visar på att det är viktigt för den mentala hälsan att fira framgång. Vinsten i Venture Cup är bara en liten del i vad vi kommer att skapa med bolaget, men lyckoruset att verkligen fira är otroligt skönt!

Firandet fortsatte sedan på Lunds krogar. Vi fick även med oss Kristofer Lawson som kör koncepet Travelling Salesman. Han besökte Lund och Venture Cup i syfte att träffa och intervjua olika startups. Ni kan läsa om hans äventyr på Kristofers blogg.


När firade du riktigt stort förra gången?
Vad skulle få dig att fira?

En tanke på “Snabboteket vinnare i Venture Cup!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *