Gratis föreläsning med Olof Röhlander

Den 13:e december kl 08:00-09:00 kommer Olof Röhlander att hålla en gratis föreläsning som är öppen för allmänheten. Bor du i Göteborgstrakten så rekommenderar jag dig starkt att ta dig dit och lyssna på honom. Läs mer om eventet på Facebook

Jag lyssnade på Olof i Stockholm för snart två år sedan och har sedan dess prenumererat på hans nyhetsbrev som dimper ner i min e-mail varje måndag. Om du vill ha lite extra pepp inför veckan, så rekommenderar jag dig att börja prenumerera på det! Förändring tar tid och nyhetsbrevet ger mig lite förändring varje måndag som i slutändan blir till en väldigt stor förändring. Olof har även skrivit boken Det blir alltid som man tänkt sig – jag älskar titeln och har självfallet boken!

Olof har lagt ner otroligt mycket tid och pengar på att studera mänskligt beteende och vad som driver framgång. Han är enligt mig den absolut bästa svenska föreläsaren inom sitt område som finns just nu. Har du råd att inte tillskansa dig hans kunskaper?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *