Domännamn till salu

Nu när största delen av kontoret är på semester, så passar jag på att rensa upp i mina olika bolag. En av sakerna som jag borde göra oftare, är att gå igenom alla domännamn för att se till så att de pekar på rätt server och gör vad som är tänkt. Jag har köpt på mig en del domännamn på kringliggande felstavningar eller domännamn för att skydda mot eventuella konkurrenter. På Busring.se har vi t.ex. busringa.se, busringning.se, busring.com, busringa.com, osv… Det som uppenbarligen har hänt är att jag glömt flytta om/peka vidare flera av domänerna vid olika DNS- och server-flyttar. =/

Jag blev då också påmind om att jag reggat några coola domäner med de nya TLD’s som släpptes förra året:

 • dll.guru
 • together.photos
 • together.camera
 • together.gallery

Självfallet hade jag missat att peka om dem så att type-in-traffic hamnade på våra egna sajter. För att skapa extra bra SEO-ranking, så kanske man borde bygga upp egna fristående kampanj-sajter på de domänerna – men det skjuter jag till framtiden.

Till salu

I vart fall insåg jag att jag har vissa domännamn som jag inte kommer behöva den närmsta tiden. Här är den fullständiga listan:

 • boutiquer.se
 • callerapi.com
 • examinator.se
 • fardigmat.com
 • fardigmat.se
 • fardigratt.se
 • fardigratter.com
 • fardigratter.se
 • färdigmat.com
 • färdigmat.se
 • färdigrätt.se
 • färdigrätter.se
 • hylliearena.com
 • hylliearenan.com
 • kvinligt.com
 • kvinnlig.com
 • kvinnligt.com
 • manligt.com (Den här är för bra för att sälja, så jag har bestämt mig för att behålla den)
 • telefoncoach.se
 • telefoncoaching.se
 • telefoncoachning.se
 • thismademelaughtoday.com
 • vipko.se
 • vipkon.se
 • vipkö.se
 • vipkön.se

Lämpligtvis köps vissa av dem här i grupp. Intresserad? Maila mig på filip snabelA tilf.se.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.