Entreprenörsgalan

Inspirerande! – Det är ett ord som kan sammanfatta tisdagens entreprenörsgala i Stockholm.

Möjligheten att vara på en gala tillsammans med Sveriges största bolagsbyggare kändes fantastiskt bra. Totalt tror jag det var totalt ca 300 personer på galan och ett axplock av deltagarna var Joakim af Jocknick (Oriflame), Martin Gren (Axis), Sven Hagströmer (Öresund, HQ Bank, Avanza, m.m.), Bicky Chakraborty (Elite Hotels), Ayad Al-Saffar (Ur&Penn) – listan kan göras lång!

Årets grundare/entreprenör blev Tobias Lindfors på Student Consulting och årets unga entreprenör blev Mai-Li Hammargren från Mutewatch. Grattis till dem båda!

Founder Alliance ligger bakom galan, som är ett nätverk för entreprenörer. Det finns många många nätverk som finns till för att göda affärer mellan bolag. Jag har blivit inbjuden till många, men de flesta av dem håller för låg kvalité. Founders är det första nätverket som rakt igenom håller väldigt bra kvalité för mig som entreprenör. Det beror antagligen på de medlemskriterierna som man måste uppfylla för att vara med. Jag som en uprising entreprenör får möjlighet att frotera mig med de som redan gjort det som jag ska göra. Jag får bolla mina problem och utmaningar med personer som redan stött på liknande problem tidigare. Och jag får stöd från andra likasinnade som har kommit långt mycket längre än mig.

Jag kommer definitivt delta vid nästa års gala! =)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *